tisdag 26 januari 2010

Gastronomic

I april är det premiär för Gastronomic week. Bakom initiativet står mässorna GastroNord och Vinordic som vill positionera Stockholm och svensk gastronomi internationellt och locka fler besökare till GastroNord och Vinordic. Därför tar mässorna nu steget vidare ut på Stockholms gator i samband med att de äger rum vecka 16. Allmänheten erbjuds en vecka full av events och aktiviteter på stans catering, restauranger, hotell, caféer och butiker.



Callebaut Nordic Trophy - chokladskulpturtävling äger rum under två dagar och innehåller två moment. Dels ska de tävlande skulptera en känd byggnad i Stockholm i fri stil och dels göra en chokladdessert som passar till Pommery champagne. Tävlingen arrangeras av GastroNord tillsammans med Lagott Chocolate.




Andra tävlingar som äger rum på mässan är Årets Företagarrestaurang, Pizza NM, Årets kockelev och Hottest Chef Contest.
GastroNord arrangeras i samarbete med, SHR, Sveriges hotell- och restaurangföretagare och BFS, Branschorganisationen för Storköksleverantörer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar